Ügyfélszolgálat: (88) 411-141
Hibabejelentés (24 órás ügyelet): (88) 425-498
Akadálymentesített változatVáltás magyar nyelvreSwitch to englishAuf deutsch

Víz Világnapja pályázat díjazottai

A Víz Világnapja a környezetvédelem jelentőségére figyelmeztető dátumok egyike. Március 22-én emlékezünk meg e világnapról.
Immáron 27. alkalommal hirdetett ez alkalomból pályázatot általános-, valamint középiskolás diákok számára a BAKONYKARSZT Zrt.
Régiónkban, a Veszprém megyei diákoknak meghirdetett pályázatra, a vízgazdálkodással, az ivóvíz-szolgáltatással, a szennyvíztisztítással és ezek egészségre gyakorolt hatásával, környezetvédelmi vonatkozásaival foglalkozó munkákat vártunk! A „2023 VÁLTOZTASS MOST!” címmel kiírt felhívásra az általános iskolások rajzzal és írásos dolgozattal, míg a középiskolások tanulmányokkal, fotókkal pályázhattak. A részletes pályázati felhívást a megye minden általános- és középfokú oktatási intézményének igazgatóságára eljuttatták a szervezők.
A felhívásra 52 iskolából érkeztek pályamunkák. A beküldött műveket zsűri rangsorolta, kategória és életkor szerint.
A beérkezett pályaművek megoszlása:
               810 db     rajz
                 24 db     dolgozat, tanulmány
                 15 db     fotó,
                 73 db     egyéb ötletes pályamunka.
A beküldött pályázatok nyertesei, 28 iskola tanulói közül kerültek ki. Összesen 114 diák munkáját részesítette elismerésben a zsűri.
A Víz Világnapi pályázat díjazottjai a Víziközmű Múzeumban, 2023. március 23-án egy ünnepélyes díjátadó keretében vehették át a könyvjutalmakat és okleveleket.
Úgy gondoltuk, hogy a díjazottak szívesen látnák a saját és a diáktársaik pályaművét is, ezért közzétettük a honlapunkon és a facebook oldalunkon a nyertes műveket és az elért helyezéseket. A díjazottak az alábbiakban találhatók:
 
Díjazottak
 
Pályázat