Ügyfélszolgálat: (88) 411-141
Hibabejelentés (24 órás ügyelet): (88) 425-498
Akadálymentesített változatVáltás magyar nyelvreSwitch to englishAuf deutsch

Tájékoztató intézmények részére - 2020.05.21


Tisztelt Intézmény vezetők!
 
A BAKONYKARSZT Zrt.-nél a nap 24 órájában azért dolgozunk, hogy tiszta, egészéges ivóvizet szállítsunk az otthonokba és az intézményekbe.

Társaságunk mindenkor, így a pandémiás veszélyhelyzet alatt is változatlanul, friss ivóvízzel látja el felhasználóit így az intézményeket is. Most, hogy hamarosan visszatérhetünk megszokott életünkhöz és az oktatási intézmények is várhatóan kinyithatnak, egy fontos dologra hívnánk fel tisztelettel figyelmüket.
Kérjük, ne feledkezzenek meg arról, hogy március 16. óta oktatási intézményük, gyakorlatilag használaton kívül volt. Ebből kifolyólag az épületen belüli vezetékrendszerben nagy valószínűséggel pangó víz keletkezett, amely a csapok megnyitásakor kezdetben lerakódásokat moshat ki, bakteriálisan fertőzött- és kellemetlen ízű lehet.
 
Ahhoz, hogy az intézménybe visszatérő gyermekek és alkalmazottak kiváló minőségű csapvizet ihassanak, kérjük Önöket, hogy gondoskodjanak arról, hogy az intézmény vízcsapjait folyassák ki, lehetőleg fertőtlenítsék a belső vízvezeték rendszereket és átöblítés után használják csak ivóvíz fogyasztásra. Úgy járjanak el, mintha a nyári szünetnek lenne vége.
Egyéb beavatkozásra nincs szükség, mivel az egészséges kiváló minőségű ivóvíz az utcai (közüzemi) ivóvíz hálózatban rendelkezésre áll.
 
Sikeres és biztonságos évzárást kívánunk!
 
Veszprém, 2020. május 21.
 
Kugler Gyula
vezérigazgató
 
 
Pályázat