Ügyfélszolgálat: (88) 411-141
Hibabejelentés (24 órás ügyelet): (88) 425-498
Akadálymentesített változatVáltás magyar nyelvreSwitch to englishAuf deutsch

Rajz- és fotópályázat

RAJZ- és FOTÓPÁLYÁZAT
 
A környezetvédelem egyre fontosabb szerephez jut mindennapi életünkben. A föld, a víz, a levegő - az emberiség lételemei – fokozódó szennyeződése jövőbeni létünket fenyegeti.
 
A veszély érzékelése csupán a környezetkárosítások elleni lépések egyike. Nagyon fontos azonban annak a szemléletmódnak a kialakítása, elmélyítése, amely a környezetünk veszélyeztetése ellen hat. Szakmánkból adódóan mi elsősorban a vízszennyezés ellen vesszük fel a harcot.
 
Társaságunk az Európai Unió támogatásával („Tiszta vízzel a fenntartható fejlődésért - Környezettudatos szemléletformálás a klímaváltozás korában” KEHOP-2.1.7.-2019-00019-es kódszámú projekt keretén belül) rajz- és fotópályázatot hirdet, a szolgáltatási területünkön lévő felhasználóink számára.
 
A pályázat témája:
A vízgazdálkodással, az ivóvíz-szolgáltatással, a szennyvíztisztítással és ezek egészségre gyakorolt hatásával, környezetvédelmi vonatkozásaival foglalkozó rajzokat és fotókat várunk!
 
A pályázat időtartama:
A jelenleg meghirdetett pályázat 2022. február 1-től  2022. május  31-ig lesz elérhető a www.bakonykarszt.hu honlapon, vagy közvetlen a https://waterlife.bakonykarszt.hu felületen. A rajzok, fotók feltöltésére a pályázat időtartama alatt folyamatosan lehetőség van.
 
Szülői hozzájárulás:
Fontos, hogy amennyiben 16 év alatti diák regisztrál, úgy szükség van a szülő hozzájárulásához, amit egy nyilatkozat kitöltésével és visszaküldésével tudnak megtenni!
A pályamunkák feltöltése előtt van lehetőség a felületen a szülői hozzájáruló nyilatkozatok kitöltésére. A feltöltés előtt megjelenik az adatlap, amelynek a kitöltésére és a szülő aláírására lesz szükség, amelyet könnyen meg lehet tenni akár az egér használatával is. Ezután tölthetők fel a rajzok és a fotók. A szülő által kitöltött és aláírt dokumentumot a csuka.dora@bakonykarszt.hu e-mail címre, vagy postai úton a BAKONYKARSZT Zrt. 8200 Veszprém, Pápai út 41. címre is vissza lehet küldeni abban az esetben, ha nem kíván az online kitöltési lehetőséggel élni.
 
Eredményhirdetés:
A 3 legszebb és legtöbb mondanivalóval rendelkező rajzot és fotót díjazni fogjuk. Az eredményeket itt a felületen és a BAKONYKARSZT Zrt. facebook oldalán is közzétesszük 2022. június 10-ig. A díjakat az adatlapon megadott címre eljuttatjuk.
 
További információk:
A pályázattal kapcsolatosan bővebb információért keresse kollégánkat:
Szabó-Csuka Dóra
(tel.szám.: + 36 20 286 2450;
e-mail cím.: csuka.dora@bakonykarszt.hu)
 
Sikeres részvételt kívánunk!
Pályázat