Ügyfélszolgálat: (88) 411-141
Hibabejelentés (24 órás ügyelet): (88) 425-498
Akadálymentesített változatVáltás magyar nyelvreSwitch to englishAuf deutsch

Illegális csatornatisztítók Veszprémben EN


A BAKONYKARSZT ZRT. FELHÍVÁSA
Vigyázat, illegális csatornatisztítók jelentek meg Veszprémben!
Társaságunkhoz bejelentés érkezett arról, hogy Veszprém belterületén ismertetlen személyek, csatornatisztítás címszó alatt, illegális munkát kívánnak végezni a felkeresett felhasználási helyeken (ingatlanokon), azzal az indokkal, hogy fertőzésveszély áll fenn.
Az elvégzett munkát készpénzben akarják megfizettetni a Felhasználókkal – készpénzfizetési számla kiállítását mellőzve – egy fiktív megrendelőlap aláírattatását követően.
A BAKONYKARSZT Zrt. kijelenti, és jelzi, hogy egyetlen vállalkozónak sem adott megbízást arra, hogy nevében és helyette eljárva csatornatisztítást végezzen. Szolgáltatási területünkön magántulajdonú házi szennyvízcsatorna tisztítási munkálatokra a - Felhasználó megrendelése esetén - munkavállalóink kizárólagosan igazolvány felmutatásával jogosultak, valamint gépnapló vagy munkalap kitöltésével és aláírásával igazolják a tisztítási folyamat végét. A tisztításért a helyszínen készpénzt nem kérhetnek és nem is fogadhatnak el!
Társaságunk arra kéri a Felhasználókat, hogy minden esetben ellenőrizzék a vállalkozó hitelességét, és értékeikre is ügyeljenek.
BAKONYKARSZT Zrt.
 
 
Pályázat