Contact on phone (88) 411-141
24 Hour Helpdesk (88) 425-498
Akadálymentesített változatVáltás magyar nyelvreSwitch to englishAuf deutsch

Szakmanépszerűsítő kampány EN

Társaságunk is csatlakozott - a JOST Hungária Bt.-vel, és a Pannontej Zrt.-vel közösen - a „Foglalkoztatási Együttműködés a Veszprémi Járásban” című, Európai Uniós forrásból megvalósuló projekthez. Ennek keretében, középiskolás diákok számára, közös pályázatot hirdettünk meg a hiányszakmák népszerűsítését szolgáló szakmabemutató kisfilm készítésére.
(A képen a „Táncsics” csapat egy része látható felkészítő tanáruk és vezérigazgató úr társaságában)
 
Összességében a felhívásra 17 kisfilm érkezett, így a mérleg az alábbiak szerint alakult. BAKONYKARSZT Zrt.: 4 film (víz- és csőhálózat szerelő 2, villanyszerelő 2); JOST Hungária Bt.: 8 film (CNC: 5, lakatos: 2, hegesztő: 1 és egy versenyen kívül); Pannontej Zrt.: 5 film (sajtkészítő: 4, túrókészítő 1). A filmeket a zsűri megtekintette, majd 2017. június 9-én pénteken ünnepélyes keretek között Veszprémben a Polgármesteri Hivatal Kossuth termében megtörtént a nyertes kisfilmek bemutatása és díjazása.
A víz- és csőhálózat szerelő szakmában a Veszprémi SZC Öveges József Szakképző Iskolája és Kollégiuma (Balatonfűzfő) „Thermo” csapata (Gaier Martin, Lakner Szabolcs, Nóga Patrik), míg a villanyszerelő szakmában a díjazott a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolalája és Kollégiuma „Táncsics” csapata (Maill Gábor, Nagy Balázs, Lingl Bálint) lett.
Gratulálunk minden résztvevőnek!

a „Táncsics” csapat pályamunkája:
 
a „Thermo” csapat pályamunkája:
 
Pályázat